si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Tuesday, December 25, 2012

"22th Birthday GiveAway"

Bismillah..

Salam sejahtera semua.






hadoi. memang x syak lagi. aku minah gile contest harini. jadi entri ke tiga utk harini nk bgtau aku join GA "22th birthday giveAway" by anis athia. comel budaknye, cantik sgt..hadiah yg dia nak bagi mmg cukup lumayan.. terbuntang2 mata aku baca 40kali list hadiah dia. punye la banyak..baik sungguh hati adik anis..ini ada peluang ni nak menang..heheh **berangan sudah**


ini hah list hadiah de..meletop kebabom okey!!



  • Victoria Secret Love Spell perfume original
  • Beg
  • Tudung bawal rainbow pastel colour
  • Flower crinkle shawl
  • Fishtail skirt mint
  • Tudung sponsored by Paisley Paradise
  • Hot Perfume sponsored by Aisyah Taib (2 pemenang)
  • Hadiah misteri (top referral)
  • 12 blog akan dipilih untuk dimasukkan dalam bloglist anis
  • Everyone get 22% off at Thianis Fashion Lab (from 22 December 2012 till 22 February 2013
so mcm mana? nak menang hadiah tak? apa lagi. klik banner di atas dan join. :)



sekian, Wasalam.


"feelings change, memories don't"





1 comment:

Anis Athia said...

terima kasih sudi join giveaway anis :)

Jom baca entry terbaru anis mengenai sesi casting buat kali kedua di red house talent :

http://www.anisempoi.com/2012/12/second-call-for-casting.html