si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Tuesday, December 25, 2012

GiveAway By Cartieca Story

Bismillah..


Salam sejahtera semua,



Jeng jeng jeng ....




Dah lama akak tak join giveAway dan juga contest2. Almaklumlah.. minah busy memanjang. bukan setakat xde masa join giveaway atau contest, tapi basuh baju sebakul pun akak xsempat. ahahaha **huduh perangai**. Tapi bila terpandang hadiah yg di gembar gemburkan dr GiveAway By Cartieca Story ni terus terbuntang mato den. Handbag? Shawl? Sling bag? brooch? OooEeemmmGEeee... ini tawaran terhebat weh!terhebat! Beli barang lebih rm300 dekat jusco pun xde dpt free brg2 mcm ni.. siape nak bagi free menda2 ni weh? siapa? siapa lagi kalau bukan cik cart kartika yg baik hati ni. begitu cantik hatinye ni secantik wajahnye ..**ok, akak jeles sbnrnye tgk raut wajah nye yg cun melecun. boleh tanye ape rahsia kecantikan? hehe**

so, syarat2 sah giveaway cik cart kartika pun tak susah.

memula kene follow blog cartieca's story yg sweet tu.. **done. pikocomot_shau tu akak la yek**
pastu kene follow twitter @_cartieca yg cute tu.. **done. naseb baik akak ade tweeter.**
kemudian kene like fanpage Cartieca Story.. *done bebeh**
lantaran itu like pulak page Cartieca Closet.. **sudah jugak**
disusuli dengan entry pasal giveAway By Cartieca Story.. **yg korang tgh baca ni la.**
jgn lupa copy banner dan link kan ke entry cik cart kartika yg bertajuk GiveAway by Cartieca. **yg mcm akak buat kt atas entry ni**
dan yg terakhir, copy paste entry korg kat ruangan comment pada entry cik cart kartika td yek. **sudah juga**

dan SIAP!!!tahniah, anda berjaya menyertai giveAway by Cartieca Story!!

sonang ajo ah~
copat2 join woi, tarikh tutup 31 dec 2012. 
**mengkome xnok adiah ke??akak nak =P **

owh, akak kene pergi basoh baju sebakul. tlupe pulok doh! hurm..agak2 akak dapat tak hadiah? **moga2 menang. kalau menang kira hadiah hari krismas..hahahahaha**



Sekian, Wasalam.



"Bila kita buat benda baik, banyak saja halangan. Kerana Allah sedang menguji kekuatan hati kita dalam membuat kebaikan. Jangan berputus asa."

No comments: