si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Tuesday, December 25, 2012

"New Year Giveaway by Sheera Aya"



Bismillah..
Salam sejahtera semua.
tada!!!


Memang sgt xde kerja. 2nd entry untuk harini. sekali lagi join contest. boleh la buat hari ni sebagai hari join contest sedunia si santek. hahahahah **sedikit gila disitu** 

syarat2 penyertaan pun tak la susah sangat. masih mampu aku turuti. ada 6 semua nye. tapi ada syarat tmbahan. kene buat muka comel katanye...hahahah jadi sebelum aku reveal syarat sebenar, aku nk tunjuk dulu syarat tambahan, iaitu muka comel si santek **harap xde org muntah** =P
hahahahah perasan comel ade la :P

jadi syarat yg sebenar adalah seperti berikut
  • Follow blog another pocket-story.**
  • Wajibul ghunnah follow blog sponsor Mira Kawaii Shop & Like fanpage sponsor Mira Kawaii Shop.
  • kengdian korg kene tulis satu entry yang bertajuk "New Year Giveaway by Sheera Aya" **mcm korg tgh baca ni.
  • Masukkan banner yang mcm aku buat kat atas ni dan link kn ke entry beliau.
  • Tag 3 orang pemblog yg korg tau. make sure diorg aware le ye kene tag ni. 3 org yg aku nak tag..hurm..hurmm
  1. amy **bff aku okey**
  2. tina **teman sevolleyball**
  3. cik apple **blog de aku paling suka baca**
  • pastu jgn lupe link entry korang sekali dgn pesebuk ID weh di comment box entry contest dia **glemer pesbuk i noks** haha
dah siap. simple kan? okey, tanpa pikir panjang **sebab nk cari contest lain plak nak join**, mari kita join contest cepat2 sebelum blog owner tutup pertandingan pd 13 jan 2013..lekas2 jgn ketinggalan... haha

sekian, Wasalam.

"if you don't love your self, no one else will."


8 comments:

kitatauke said...

join gak GA ni...http://www.kitatauke.my/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Iema Gurlz said...

hye...
dr GA yg same...
da follow blog nie ^^
meh singgah sini -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

#JemahAwesome said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Dari giveaway yang sama! Jom tinggal jejak dekat entry Ayna! :*
FOLLOWED!

Shazreena Shukri said...

reena singgah sini..dr segmen yg sama..
done follow..btw very nice blog :)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Mimie Najib said...

salam knjungan dari segmen yang sama.. kalau sudi meh la singgah sini.. :-

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

gud luck ya.. ! ^_^

*done follow here* :)

Anith Amalina said...

dri GA yg sama ~
http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html
done follow ~ follow balik k ;))

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html