si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Tuesday, December 25, 2012

oh azam!!

Bismillah..

Salam sejahtera semua.

azam. ape? bf baru nama azam? no no no..aku bukan nak cerita pasal org bernama azam ok. aku nak cerita pasal azam tahun baru. memandangkan 2012 akan meninggalkn kita dan 2013 akan menyusul selepas itu, kene la ada azam baru kan? kan? walopon rasa mcm azam tahun 2012 ni bukan nye semua tercapai, tapi mcm biasa la kene jugak ada entry pasal new year resolution. iye dok? so, aku xdapat nk recall azam tahun ni sebab da delete entry2 lama. ha, pdn muka. sapa suruh delete. bengap! aha

takpe lah, lantak la azam tahun ni. disebabkan aku skrg bersemangat baru, bukan pikocomot yg berhati tisu lagi, dan blog ni pun mcm baru kan..so kene la buat azam baru. jadi untuk tahun 2013 yg bakal menyusul nanti, aku dengan sepenuh hati akan memastikan segala ape yg aku listkan di bawah ni akan aku kecapi walau ape sekali pun..**cewahh!!berkobar2 nampak..awal2 ni je la kot** hahahah


azam tahun 2013 pikocomot sisantek:

  • ada buku resepi. nampak nye kene masak selalu. tgk resepi2 kat blog org, kat tv ke, pastu salin resepi, pastu kene la cuba. mane ade org salin je pastu buat dekk :) **boleh gemok mungkin**
  • cantik macam fazura. tak kesah la kene makan vitamin C ke, collagen ke, VCO ke, pakai nutox fullset ke, pakai SKII ke, yg penting jadi cantik..**hahhahaa mampu ke?**
  • nak balik kerja kat manjung, boleh dok celah ketiak mak abah. **ade ke kerja kosong kat manjung,,abah nak keje kat IKM plish!!**
  • sambung belajar kat UK, kalau ada rezeki laaa.. xdpt UK, german pun boley :P **ni paling nak sangat tapi ade ke org nak sponsor?owh berangan**
  • laptop baru **laptop lama da teruk sgt, skrg pun pakai yg opis punye**
  • samsung galaxy note2 **over tak?iphone ni nak buat ape?**
  • kurus, mesti rajin bersenam, jogging malah **owh....lemak ini degil!!**
  • kumpul duet banyok2!! kene berhenti jadi shopaholic, berhenti jadi boros. 

ha...banyak tak azam tahun baru aku. agak2 tercapai tak? kalau aku berusaha bersungguh2 kompem dapat. ikhtiar tu penting, di ikuti dengan doa dan tawakal. insyaAllah, mungkin berhasil. hurm, sampai sini saje la bebel2..nak sambung buat personal statement. nak pi UK kan. hahahahah

ttyl.

sekian, Wasalam.



"making someone smile is probably one of the best feeling"






No comments: