si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Tuesday, December 25, 2012

"Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !"

Bismillah..

Salam sejahtera sekali lagi..


kalau nak join, klik kat banner di atas okey. aku da join, korang bile lagi. nampak sgt motip harini nak menang hadiah. ahahahaha

tapi bile aku belek2 balik semua contest n giveAway jg aku join, yg aku xsempat join **sebab da sampai tarikh tutup** , semua contest owner ni cantik2 woi. siyes. cantik gile. siap ade fanpage okey kat pesbuk. ramai pulak tu follower. agak2 aku kalu buat contest ke fanpage ke ade ke org nak join? rasa mcm xde je...hahahahahah

okey la, pape pun goodluck pada semua yg join contest or giveAway. matlamat kita mungkin sama iaitu MENANG!!!hahahahahahah

aku suka kan ambil gambar celah2 bunga. :P

"Never regret something that once made you smile"

8 comments:

McNa said...

kunjungan balas
singgah dr segmen sama
http://www.jomsinggah.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog.html
http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog.html

jemput la dtang blog ye.. jgn segan

Iena Gie said...

Salam dear..dari segmen sama.. dah follow sini.. jemput follow kita pula (^___^)

http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

zuhanif said...

dari segment yg sama :) done follow awk, jemput ke blog saya pula ya :P http://awekcool.blogspot.com/

Fatin Jieha said...


Salam. Fatin datang dari segmen sama. Dah follow sini. Follow back ya?

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Anyway jom join segmen Fatin yg akan tamat 31.12.2012 nanti. SEGMEN Blogging? Twittering!

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/12/segmen-blogging-twittering.html

Fatin Jieha said...


Salam. Fatin datang dari segmen sama. Dah follow sini. Follow back ya?

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Anyway jom join segmen Fatin yg akan tamat 31.12.2012 nanti. SEGMEN Blogging? Twittering!

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/12/segmen-blogging-twittering.html

intan izwani said...

hai dari segment yg sama... follow blog saya balik ye awk.. http://cutepolkadotsever.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html