si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Monday, July 22, 2013

Stalker.

Salam sejahtera semua,

Susah betul kalu jadi org cantek, ke cun ke hot ke, or whatever~. Ramai peminat. Ramai jugak stalker. **perasan la kau!!**

Just nk bgtau. Kepada sesiapa yg berkenaan. Segala ape perasaan di dlm blog ini samada sedih, gembira, marah, benci, dan sebagainye adalah langsung tiada kene mngene dgn anda. So xpyh la nk comment ke anta msg karangan panjang ke. Ramadhan thn ni ke thn lepas ke itu kisah sy bersama dgn org lain. Bukan anda. Di ulang bukan anda. Sorry la saya mmg da xtau dan xnk tau pasal anda. Sorry la sy ni bukan pempuan yg suka dendam2 kesumat. Cuma sy xsuka la org yg xtau ape hujung pangkal pkai serbu je tembok. Org ckp lain dia tafsir lain. Dan sy xsuka org yg da sakitkan hati sy pastu nak baik2 semula mcm sakit hati tu mcm petik jari je skelip mata buleh hilang. Sy da maafkan anda dn sy minta anda jgn ganggu sy. Please respect my decision.

Saya nk pi UK ke, US ke, Jordan ke Germany ke suka hati saya la. Jgn sibuk2.

Lastly..jgn msg, jgn email dan jgn call. Sila faham bahasa melayu!!!

Sekian, wasalam.

P/s: ni entry paling ntah hape2..xpatut wujud pun entry ni. Marah sgt!

No comments: