si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Thursday, November 21, 2013

Marka cek org Old Trafford


Salam Sejahtera semua,

Pa habaq semua. La ni sibuk dok prektis cakap kedah. Hampa suma nak tau pasai pa? pasai abah habaq kat cek, masa cek tlepon dia minggu lepaih, dia nk pindah gheja kat sungai petani. **hancur loghat org kedah dek penangan minah nomad ni..haha**

Dah tu mak cek pulak pi sembang pasai menantu org kedah. Lagi la cek dok melayan dia. Cek pi habaq cek da ada calon menantu utk dia. Cek pi tipu ckp ada marka org kedah. Itu la pi menipu mak sendiri. Last2 bukan stakat marka, bayang marka pun tarak! hahahaha

Sudah la merapu itu. Mari kita focus kepada tujuan sebenar coretan kali ini..**kemain bahasa**

Nak bgtau kat semua peminat ManU yg bahawasanya..akak da pergi satadiummmm dekat old trafford nun. ko hado??
hahahah jgn nak belagok sgt la kak.. pergi satadium je pun. khen.


sir alex ferguson stand

Time akak pergi tu ade lawan rugby ke ape ke ntah. Akak xberminat sgt pun nak tau. Akak cuma ikut kawan2 je. Jalan2 sekitar satadium..xdapat masok sebab akak xbeli ticket..haha lagipun kalu ade match, satadium tour xde. So akak cume amek gambor luar satadium saje..padang ijau xdapat nak tunjuk la diknon. .

dari depan.


dari tepi.


kak nah n akak.


akak lagi.


lagi2 akak. haha



Tapi bile masok dalam megastore dia tu, akak la yg paling rambang mata sekali tgk jersey, jumper, sweater, bag, keychain, bla bla bla bla..sume menda akak rasa nak beli.. konon mcm org kaya dtg UK bawak duet juta2.. hahahaha

megastore dia yg mmg mega sgt!

sweater budak2 yg mahal oi..


ini akak tenung 18kali sbb cantik sgt.


away.


tak ke rambang mata diknon oi!!


nak jadi member? kim salam! haha


 Tapi apa kan daya, akak x mampu nak lawan nafsu shopping tu.. jadi akak pun terbeli la yg akak tenung 18kali td tu..kata org kalu hati da bkenan, rembat aje la kan.... haha tapi lepas beli, bguling sedih tgk duet akak susut..hahahahahah nasib la, sape suruh belik. khen!


ntah kat mlaysia nnti pakai ke tidak. khen!

dah la tu kak. upload gambo sikit2 sudey. Nanti akak igt nak pergi lagi. nak amek gambo padang ijau. xpun posing sebelah alex ferguson ke. khen.. nanti kalu akak pergi lagi, ade yg nak kirim? kalu ade, halo2 la eh..hhahaha **bajet ade org baca blog akak kan?? ade akak kesah??** hahahahahha

ok. cek penat da. macam lapaq ayaq pun ada. cek nak pi minum kat dapoq sat. pehtu cek nak tidoq. besok pagi cek nak bangun awai pasai nak study. konon. 

sekian, wassalam.

-SS-




No comments: