si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Wednesday, December 25, 2013

Impian baru - glemer macam shila Amzah? - kirim salam!!!

Salam Sejahtera Semua,

Harini akak rase macam nak buat perangai ada hobi baru. Azam baru ke? No no no no.. xnak cerita pasal azam kat entry ni. Nanti post entry baru pasal azam. Harini akak tiba2 buang tebiat rasa nk belajar main guitar. Rase nak beli guitar sebijik, tapi guitar biasa2 je.. Nampak tak ke-buangtebiat-an nye di situ??? Nampak tak macam kesewelan tahap nak beli guitar padahal main pun xpandai. Tapi...ade akak kesah???

Suka hati akak la dik non kan? Duet akak, nak beli ape pun ikut suka akak la... Jgn nanti sengkek xde duet. Jilat guitar - itu makan dia!!! Tapi akak belum beli lagik la, xpyh la perli sampai tahap jilat guitar. Khen~~

Tapi xkira, sementara duduk UK ni kan, rase nak belajar sesuatu la. Dari buang masa tgk running man, pastu gelak sorang2 mcm org gila, rasa bodoh pun ade. Nak belajar masak, akak rase diri ni da terer masak. Xpayah la sebab nak kawen kene pandai masak sampai terer tahap chef hotel. Cukup la sekadar masak yang biasa2 tapi boleh bagi laki kenyang. Eh, what de sembang pasal kawen laki bagai. Akak belum nak kawen lagi okeh. **sebenarnye xde calon.. eh bukan, xde org nak.. eh salah lagi, akak memilih.. oh oh oh sebenarnye, akak jual mahal** hahahaha

Okeh2, xpayah menyeleweng menyimpang serampang dua mata. Sekarang ni nak belajar main guitar ke tidak akak ni? Kalu nak sila bersungguh. Mungkin nanti boleh glemer tahap najwa latip? Ah, najwa latip xglemer sgt. Akak nak glemer tahap Shila Amzah okay. Baru ade class **melampau nak mampuih nak glemer mcm shila Amzah.. ko tu suara tahap katak bentong je..poodaacittt** =P

Jadi esok sempena boxing day di Manchester, kalau ade Guitar murah, akak pasti rembat! Kalau murah la kan.. namun begitu, wahai Duet dlm bank, jgn susut cepat sangat. Nanti akak terpaksa jilat guitar. haha

Sekian, Wassalam.

-SS-


ini pic bass guitar org lain punye. 
akak mohon maaf kepada org tersebut sbb publish pic guitar dia kat blog akak. 
tapi cantik color ni akak suka. maaf ye dik, tlg jgn saman akak!

No comments: