si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Saturday, January 11, 2014

Segmen Nakahime Bloglist Until 2015

Salam Sejahtera semua,

Apa khabar adik2? Harini sihat? Dah makan ke belum? **Gaya ala2 fasilitator Kem Kembara Kasih. Okeh, rindu okeh nak jadi akak fasilitator kem motivasi ni. Nak tau sebab ape? Sebab time tu mesti motivasi dalam diri akak meningkat 200% berbanding hari2 biasa. Yolah, nak memotivasikan adik2, diri sendiri tu kene motivate dulu. Ye dok? Tapi kadang2 akak pura2 je bermotivasi tinggi, tapi sebenarnye, hampeh! Berlakon mmg akak hebat okeh. Cume akak xde masa nak pi audition belakon rosyam noor tu. ape ntah name audition tu. akak lupa! terok!

Dah2..
salah tujuan membebel harini.

Harini, akak nak join Segmen Nakahime Bloglist Until 2015.
Saje dah lama dah rasenye tak join segmen2 ni. Maklumla dah tua. Khen.



So, disebabkan tahun ni akak rase nak aktifkan diri blog-memblog..jadi kene la rajin join segmen, blogwalking, join contest, kene rajin membebel, kene sentiasa up-to-date. haha poyos la ko kak!

Okeh,
Nak join segmen ni sangat senang. Ada 3 syarat wajib segmen. Syarat ni mudah aje.

  • Follow insta adik Yura
  • Tu je..kalau korang takde insta or twitter, bg tau adik yura ye.. hehe

Cara2 nak join pulak adelah seperti berikut:

  • Buat post tajuk : Segmen Nakahime Bloglist Until 2015 
  • Ambil gambar kat atas dan backlink kan ke sini.
  • Serta kan satu keping gambar (tak kisah gambar bias korang ke,cartoon ke,or gambar anda sendiri yang menutup aurat) kat dalam post korang.
  • Link kan post ke kotak komen blog Nakahime. Tu je :)

Dah2..
So...senang je kan.. sebab senang la akak join. Lagipun... akak tgh stress study..
Salah satu cara menghilangkan stress adelah dengan baca blog orang. Kalu blog tu lawak, terkekeh2 akak gelak sorang2.. hahahaha

Eh eh eh, mood study akak dah datang balik.
Nak sambung study dah.

ini gambar yg akak nak sertakan utk segmen nakahime. tajuk gambar ni.

"hak melompat hak kami!" 

hahahahahaha. 
hooray!!!


Sekian, Wasalam. 

No comments: