si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Friday, January 31, 2014

Segmen "Saya Nak Tudung Bawal Rose"

Salam Sejahtera Semua,

Siapa tak nak tudung bawal free. Lagi2 yang ade munge2 rose cute2 tu. Terus tanpa buang masa, akak buat entry ni. Kot2 ada rezeki boleh dapat tudung free... boleh tambah koleksi tudung akak... khen...


Senang je syarat2 yang adik Nabila buat untuk segmen "Saya Nak Tudung Bawal Roses" ni... 
Walopon harapan nak menang tipis sbb akak duduk jauh kat Manchester ni, akak still nak join jugak... nak tau sebab ape??? sebab lepas click je link FB SINI untuk tudung2 bawal roses dia, terus akak tersuka sgt aihhh... rasa nak buat tutorial tudung bawal rose pulak...hahahahah =P

Okay la, kalu korang nak join, jgn malu jgn segan boleh click SINI untuk join segmen adik nabila ni. 
3 hari je segmen ni berlangsung...cepat2 jgn ketinggalan!!! 













Sekian, wassalam.

-ss-

1 comment:

Mirah Lee said...

Assalamualaikum singgah dri segmen yang sama...semoga berjaya


http://keranaakumalu.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html