si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Saturday, February 8, 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Salam Sejahtera semua.


Giveaway kedua untuk harini.

Akak nak join Giveaway 5K Dunia sebenar Shida.

walopon akak duduk kat manchester, tapi alamat umah akak kat malaysia juga. hahaha
**setahun je pun duduk manchester..hujung tahun ni akak jadi org malaysia semua. boleh kan join????**


**************************************************************************

Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :
AHR Boutique, WA beauty E'Shoppe, Syiela d'beauty, Zinnia Z A Zinnia, Puteri Jelita Shoppe,
Annia's Health & Beauty Shoppe, Dedeqdewishes Boutique,
Nurul Yui Collection, Nini Bizshop, Reddelima.com

*****************************************************************************

semoga berjaya kepada semua peserta.

sekian, wassalam.

-ss-

7 comments:

Shida Radzuan said...

thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com

Shida Radzuan said...

thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com

Lysa.Lexia said...

Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Iyqa Gani said...

hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini..
jemput singgah ke segmen saya pulak..
iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html


gudluck..

^_^

Marionette Doll said...

hi from the same GA ^^ gdluck, visit2 back yeaa

http://marionettelifegoeslala.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

mOoN said...

singgah cni dari GA yang sama.. Good luck..

http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadd said...

Hai godluck . btw nad dari ga yang same jemput singgah .
http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html