si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Wednesday, April 16, 2014

ada orang masuk meminang =P

Salam Sejahtera semua,


tu dia hah, tajuk mesti gempak. padahal............. xde pun org masuk meminang. hahah



Dah lama rupanya akak tak hapdet (update) blog ni. Rasa dah bersawang2. nak kata busy, xde la busy pun. cuma xda mood ngat aih. Nangeh!!!

Konon nak update pasal pi turkey, tapi hampeh! sampai kesudah tak update2. sampai dah lupa kenangan terindah di turkey. hoi... tipu lupa. akak xkan lupa kot. Turkey paling oshemm di hati akak. hahahaha

kene update jugak. Insya Allah esok akak update.

Skrg ni xda ape yg menarik pun. cuma:

1. Akak lulus sem1 dekat Manchester ni. Alhamdulillah. Berkat usaha, berkat doa Mak Abah dan paling penting, semua adalah ketentuan Allah swt. Terima Kasih Allah. =)

2. Akak dah abeh pun subject utk sem2. Skrg tgh struggle nak final exam and pastu buat dissertation. haaa nangeh susah!

3. Akak cancel trip pi Europe. Cancel impian nak tgk Eifel Tower. Cancel impian nak pi Amsterdam tgk bunga. Cancel impian nak pi Praha. Tapi akak rasa akak xrugi pape. Akak belajar sesuatu.

4. Akak dah boleh moved on! **high fived dgn diri sendirik**

5. Akak nak kahwin!!! ***senyum sampai koyak pipi***

hahahahaha nanti la akak story lelebih pasal sume menda.

eh, dah lama juga akak xupdate tutorial tudung kan. ah, semua org dah ada gaya masing2 da. semua dah pndai pakai tudung style meletop kebabom. akak je yg dah tak up to date. ah, xkesah pun. janji pakai tudung molek2 okeh?

ok. itu je. nak pi sambung baca buku. exam pun dah nak menjengah. doakan akak berjaya sem2 ni. boleh balik malaysia september ni. dan boleh kawen! hahahahhaha **gedik ngat aih akak ni**


so. itu saje.


sekian, wassalam.




-ss-



No comments: