si santek =P

My photo
shah alam, selangor, Malaysia
shau. taurus. shopaholic. love chocolate indulgence, chocolate blog, kinder bueno. hate cheese. "to love and be loved because of Him".

Tuesday, February 10, 2015

Shau is typing..

Salam sejahtera semua..

Harini SS nak tukaq nama blog. Boring dok tgk nama sendri jadi glemer..opsss!!!

Glemer kew? Haha

So pikir punya pikir punya pikir....

Sempenan demam whatsapp yg melanda seluruh penduduk bumi.. akak rename blog akak sebagai :

shau is typing.. 

ha...sedap ke tidak nama blog baru akak? eh..bukan nama blog baru.. nama baru blog.. tunggang tebalik dah bcakapnye..

jenuh sebenarnye nak cari nama baru ni.. akak siap gune perkhidmatan google translate lagi nak cari nama blog yg sedap.. yela kot2 dlm bhsa lain lagi sdap..bhsa korea ke, spanish ke, sweden ke, german ke, china ke,

kalau direct translate menggunakan google translate, shau is typing dlm :

Korean--> Shau가 입력됩니다 ...

Japanese--> Shauを入力している...

Arabic--> شاو هو كتابة ...

Spanish--> Shau está escribiendo ...

German--> Shau ist die Eingabe einer ...

Javanese--> Shau wis ngetik ... (mcm shau is gedik..haha)

Russia--> Шау печатает ...

dan banyak lagi lah..tetibe google translate ni mcm seronok pulak.. boleh dengar jugak cara diorg sebut dlm bhasa masing2..

tapi banyok2 bahasa dlm google translate tu, akhirnye akak memilih english jugok.. sbb nak sama dgn whatsapp..hahahah

so mulai hari ini..blog akak nama Shau is typing... heheh

ok lah..nak pi buat bunga telur,,akak kan nak kahwen..haha


sekian, wassalam.

-ss-


hasil tangan akak yg lemah lembut ini. =P

No comments: